Interim Recruitment

Talent van vandaag, morgen in huis!

SocialFind wordt binnenkort jouw nieuwe teamlid. Ja, echt waar! Onze recruitment consultants staan klaar om verschillende taken in het wervingsproces op zich te nemen via interim recruitment. Na een uitgebreide kick off en vacature inventarisatie gaan zij volledig remote aan de slag met het searchen en screenen van talenten die de perfect fit zijn voor jouw organisatie!

Home / Interim Recruitment

De beste partij voor jouw bedrijf.

Onze experts weten precies wanneer een kandidaat matcht bij het door jou gevraagde functieprofiel. Door een uitgebreide screening ontvang jij alleen de passende kandidaten!

Razendsnelle opvolging.

Hoe sneller, hoe beter! Sollicitanten worden bij ons altijd binnen 24 uur opgevolgd, wanneer het enthousiasme nog warm is en ze niet ondertussen al ergens anders aan het kijken zijn.

Wij draaien elke steen om.

Eenmaal bezig, stoppen wij niet tot we de juiste kandidaat voor jouw organisatie hebben gevonden! Wij struinen alle kanalen af om onze doelen te bereiken.

Stap 1

Kick off: De vacatureinventarisatie

Ons doel is om niet zomaar werknemers te vinden, maar eerder de perfecte aanvulling op jullie team. We willen iemand vinden die niet alleen voldoet aan de eisen van de functie, maar ook de cultuur en waarden van jullie organisatie weerspiegelt. Kortom, we gaan op zoek naar die ene persoon die de vonk in het team zal laten overslaan en ervoor zal zorgen dat jullie nieuwe avontuur een groot succes wordt. Daarom gaan we al grondig te werk bij de vacature inventarisatie.

STAP 2

Searchen en screenen van high potentials.

Als ware online detectives sporen wij het juiste talent op via kanalen als Linkedin en Indeed. Met slimme zoektechnieken graven we diep om de parels in de overvloed van profielen te ontdekken. Met een persoonlijke benadering enthousiasmeren wij kandidaten voor de functie. Uitgebreid geven we aan waarom wij de match zien met de vacature. Wij kiezen voor een uitgebreide en prettige benadering en schieten niet met hagel door bulk berichten.

Stap 3

Meet & Greet

Wanneer we die geschikte kandidaat gespot hebben, schieten we meteen een gespreksverslag en CV jullie kant op. We laten niets aan de verbeelding over, zodat jullie een kraakhelder beeld krijgen van wat deze potentiële ster in huis heeft. En als jullie net zo enthousiast zijn als wij, dan plannen we graag een eerste meet & greet in!

Stap 4

Match made in heaven

We hebben de perfecte match gevonden! Het was als liefde op het eerste gezicht, met de kandidaat die net zo enthousiast is over de rol als jullie over hen zijn. Het contract is inmiddels getekend, en we kunnen niet wachten om deze nieuwe aanwinst in jullie team te verwelkomen.

Maar ons werk stopt hier niet. We begrijpen dat een soepele overgang van cruciaal belang is voor een vliegende start. Daarom bieden we, indien gewenst, begeleiding en ondersteuning aan de nieuwe collega tijdens het inwerktraject. We willen ervoor zorgen dat ze zich snel thuis voelen en volledig kunnen bijdragen aan jullie succes.

Hoera

HIER DRAAIT HET OM

Verbinding. Dat is waar we uiteindelijk allemaal naar op zoek zijn.

Verbinding tussen jou, je nieuwe werknemer en ons. Wanneer het is gelukt, moet dat gevierd worden. Hurrah! 🥂

Benieuwd hoe SocialFind jouw organisatie kan helpen?