RPO

Recruitment Process Outsourcing

Gegarandeerd 5 werknemers voor de prijs van 1.

 

Wij nemen van A tot Z jouw werving & selectieproces uit handen, van het maken van video’s en het uitzetten van online campagnes tot online sourcen en het screenen van de beste kandidaten. Als deskundige partner zorgen wij ervoor dat jij geld en tijd bespaart, door op een slimme en efficiënte manier het best passende personeel aan te trekken voor jouw bedrijf.

Wij worden jouw Marketing & Recruitment verlengstuk!

Lees hier hoe we dat doen

Home / Onze diensten

Ga mee met de tijd.

Nee, niet langer op deze manier!

Zit je in de bus op weg naar je werk, lekker op instagram te scrollen, kom je opeens een toffe vacature tegen. Je hebt het toch al niet echt meer naar je zin op je oude werk, dus solliciteer je direct.
Maar ho eens, die cv & motivatiebrief heb je niet bij de hand, laat dan maar zitten…..

Nee, niet langer op deze manier!
Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat deze persoon wél blijft hangen en direct kan solliciteren!

Waarom kies je voor SocialFind?

Kostenbesparend

Wist je dat onze doeltreffende werkwijze tot wel 70% goedkoper uitvalt dan Werving- en Selectiebureaus?

snel, Sneller, SNELTS

Kiezen voor SocialFind is kiezen voor sneller hireren. Waar wacht je nog op?

We <3 Transparantie

Realtime advertentiedashboards én direct inzicht in de recruitment pipeline.

Waarom SocialFind?

5 Vliegen In 1 Klap

Kies jij ervoor om RPO bij SocialFind af te nemen? Gefeliciteerd; voor de kosten van 1 personeelslid heb jij er nu 5 die ook nog eens uitblinkers zijn in hun vakgebied.
 
Verwelkom jouw nieuwe recruiter, online marketeer, copywriter, designer & contentcreator die gezamenlijk één doel hebben: het vinden en binden van topkandidaten in een tempo waar zelfs Max bang van wordt.

Waarom SocialFind?

White Label Solution | Wij zijn jouw bedrijf!

Nee, niet echt, maar wel bijna.

SocialFind werkt als een ‘White Label’ oplossing, wat betekent dat we volledig opereren onder jouw naam. Niemand zal dus merken dat SocialFind achter die indrukwekkende campagnes zit; alle aandacht gaat naar jouw organisatie.

Bijna zielig, toch? Nee hoor. Werving werkt het beste wanneer het namens de opdrachtgever wordt uitgevoerd, en ons succes is het succes van onze partners.

Waarom SocialFind?

Zo snel als Verstappen

“En, wanneer moet het nieuwe personeelslid starten? “Gisteren had ze moeten beginnen,” al lachend met de partner. Helaas kunnen wij niet de tijd terugdraaien, maar wel kunnen wij garanderen dat onze top-notch campagnes slechts binnen 5 dagen na de kickoff live staan. Ons gestroomlijnde proces zorgt gemiddeld voor een reductie in de Time To Hire van 60%. Vrrrrrrrroem!

Benieuwd hoe SocialFind jouw organisatie kan helpen?